.

.

Pages

INEDIT: PISICA FURIOASĂ a luat OSTATICI PROPRII STĂPÂNI (VIDEO)


Un cuplu din Portland, SUA, a apelat serviciul de urgență 911 pentru a anunța că pisica familiei îi ține ostatici într-o cameră. 

Captură foto YouTube

Pisica, de rasa Himalayana și care cântărea 10 kg, s-a repezit din senin la bebelușul familiei, în vârstă de 7 luni și a început să-l zgârie pe față. Părinții au lovit-o, încercând să o îndepărteze de copil. Drept urmare, pisica, pe nume Lux, și-a îndreptat furia și asupra lor și a început să-i urmărească prin casă.  

Tatăl, mama, împreună cu bebelușul și chiar și câinele familiei, s-au refugiat în dormitor. De fiecare dată când încercau să iasă din camera, pisica, răzbunătoare, se repezea să-i zgârie. După cum au declarat ulterior, stăpânii au sunat întâi la Protecția Animalelor, dar nu a răspuns nimeni. Așadar, singura soluție de a scăpa de mâța năbădăioasă a fost aceea de a apela numărul de urgență 911.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, au descoperit pisica pe frigider și, ținând câinele aproape, au reușit să o închidă într-o ladă. Caz rezolvat. Iar titlul scris în raportul poliției a fost următorul: Polițiștii au salvat o familie de atacul unei feline feroce.

Bebelușul nu a fost rănit. Iar familia se află în prezent într-o mare dilemă și anume aceea dacă să mai păstreze pisica sau nu, deoarece o aveau de foarte mult timp și niciodată nu s-a purtat agresiv până acum.


Morala întâmplării: Nu LOVI NICIODATĂ O PISICĂ! NU O SĂ TE IERTE! :)

Autor: Alice Diana Boboc

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates