.

.

Pages

Amenajați-vă CU STIL casa și grădina!Vreți să vă transformați casa și grădina într-un colț de rai? Vreți să vă aranjați locuința în așa fel încât toată lumea să vă invidieze? Nimic mai simplu. Site-ul www.piatraonline.ro vă stă la dispoziție cu absolut tot ce aveți nevoie pentru ca să vă amenajați casa așa cum vă doriți.


Piatraonline.ro este unul din cei mai mari importatori de piatră naturală din România, iar avantajul principal îl reprezintă faptul că prețurile sunt mici, fiind accesibile pentru orice buzunar. Pe acest site puteți găsi materiale de construcții de calitate, precum ardezia, travertinul, dar și marmura.

Știați că ardezia se află în topul pietrelor naturale preferate de arhitecți si constructori, deoarece reprezintă un produs maleabil, cu un aspect deosebit? În afară de utilitatea și de caracteristicile deosebite care o recomandă, ardezia personalizează și conferă viață conceptelor de design prin culorile sale (o găsim disponibilă în culori fascinante de crem, ocru, verde, gri sau negru). Plăci ardezie pot fi folosite cu succes pentru pavaje, pentru suprafețe verticale sau orizontale, pentru acoperișuri sau podele, deoarece este ardezia este o piatră densă care rezistă bine în timp. Așadar, ardezia este durabilă și rezistă atunci când intră in contact cu substanțe precum acizi, sare, alcool și produse de curățare, dar este rezistentă și la foc. Faptul că suprafața pietrei este neporoasă (nu absoarbe lichidele și nu se pătează), este un alt argument în favoarea utilizării plăcilor de ardezie în grădina dvs.

Travertinul (o varietate de tuf), în schimb, este o rocă sedimentară poroasă de calcar care are o culoare gălbuie până la brună. Deși, în general, travertinul este poros, dacă se închid porii cu praf de ciment, prin șlefuire și lustruire, travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca și marmura, fiind un material de construcție durabil și versatil. Pe site-ul www.piatraonline.ro, aveți la dispoziție plăci de travertin în diverse variante de finisare și prelucrare, precum lucioasă, mată sau antichizată, această piatră oferindu-vă posibilitatea punerii în valoare a ideilor dvs. creative de design exterior. Iar datorită proprietăților sale, travertinul reprezintă una dintre pietrele naturale preferate de arhitecți. Așadar, dacă doriţi să aduceţi în locuinţa dumneavoastră frumuseţea autentică a naturii, merită să faceţi un sacrificiu financiar.Marmura, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate pietre naturale, a fost prețuită pentru luxul său încă din cele mai străvechi timpuri, numele său provenind din limba greacă veche și înseamnă a străluci, a luci. Produsele din marmură sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, culori (alb, gri, bej, cafeniu, crem, maro, albastru, negru) și finisaje (mat, antichizat sau polisat), care pot schimba radical imaginea spațiului locuit. Printre calitățile marmurei se numără duritatea și faptul că asigură o bună izolare termică. În schimb, datorită faptului că are o rezistență medie la zgârieturi și este afectată de acizi organici (unele modele pătându-se mai ușor decât altele) este necesară folosirea unui adeziv adecvat și tratarea cu soluții de impermeabilizare pentru  ca plăcile de marmură să se păstreze într-o stare intactă. Astfel, marmura își poate conserva timp îndelungat atât aspectul impecabil, precum și culorile originale. În variata gamă de produse puse la dispoziția dvs. pe acest site se află și grătarele și cuptoarele de grădină, care sunt ușor de folosit și de montat. Așadar, puteți alege dintr-o mare varietate de modele, mărimi și accesorii pentru a crea bucătăria de vară desăvârșită, deoarece acestea se încadrează în orice decor.

De asemenea, pe acest site mai puteți găsi, alături de simpaticii pitici de grădină (găsiți aici prețuri pitici de grădină), și jardiniere și ghivece ideale pentru pentru curtea, terasa, grădina sau balconul dvs, iar astfel veți putea adăuga o notă de eleganță pasiunii dvs., grădinăritul.Și nu-i așa că o grădină nu poate fi completă fără o fântână arteziană? Ei bine, pe acest site aveți la dispoziție o gamă variată de fântani arteziene elegante, ale căror calitate superioară le asigură ani de rezistență.
În concluzie, accesați cu încredere site-ul www.piatraonline.ro, iar satisfacția dvs. va fi garantată de alegerea făcută!

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates