.

.

Pages

Grădinița ”George Enescu” din Sinaia - Un loc al copilăriei eterne (Galerie FOTO)


O lume a poveștilor te întâmpină imediat cum treci pragul Grădiniței ”George Enescu” din Sinaia, inaugurată în 2012. Doamna Mariana Tudoreață predă la Grupa Fluturașii - dânsa și-a dedicat întreaga viață copiilor și creează cu măiestrie povești, le pictează, le dă viață. Majoritatea desenelor din încăpere sunt realizate de dânsa, cu pricepere, cu migală; talent pus în slujba copilăriei și a viselor... Povești precum Ursul păcălit de vulpe, Cei trei purceluși, Bobocelul de rață și puișorul de găină sunt transpuse în imagini creionate cu multă dragoste de doamna Mariana. Tema săptămânii fiind Bogățiile toamnei, bineînțeles că atmosfera întregii grădinițe a fost cea corespunzătoare anotimpului în care se vede belșugul recoltelor. Drept urmare, legumele și fructele au prins viață, devenind personajele principale datorită îndemânării doamnei Mariana, care a realizat, pentru Fluturași, o atmosferă plină de căldură și de veselie.

Iar cu această ocazie doresc să îi mulțumesc doamnei Mariana, din tot sufletul, pentru că mi-a oferit ocazia de a fi, iar, pentru câteva ore, copil. Aici, la grădinița ”George Enescu”, timpul nu are măsură, ci doar copilărie...










Doamna Mariana Tudoreață


















 










 





































 














Iată cum arată și celelalte încăperi din cadrul grădiniței:







































Alice Diana Boboc

2 comments:

  1. Felicitari talentatei si inimoasei Doamne,ce daruieste copiilor tot ce e mai bun :iubirea !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Într-adevăr, iubirea doamnei Mariana pentru copii este mai presus de cuvinte! Merită toată aprecierea pentru devotamentul său!

      Delete

 
 
Blogger Templates