.

.

Pages

Fotografii INCREDIBILE: Un pui de nevăstuică zboară pe spatele unei ciocănitoare!

 
Deși pare greu de crezut, acest pui de nevăstuică nu zboară cu covorul zburător al lui Aladdin, ci pe spatele unei ciocănitori! Iar fotografia este cât se poate de reală, însă adevărul din spatele ei este sinistru. Martin Le-May, un fotograf amator din Londra, a realizat aceste fotografii în care apar o ciocănitoare - ce încearcă să-și salveze viața - și un pui de nevăstuică. Întreaga acțiune se petrece în Hornchurch Country Park.

  

Potrivit lui Le-May, el se plimba prin parc alături de soția sa, când ei au auzit, iar apoi au văzut desfășurându-se o luptă: în momentul în care pasărea a zburat pe deasupra lor, aceștia au putut observa că ciocănitoarea avea o mamifer mic pe spate - și imediat bărbatul a realizat aceste fotografii.   


Nevăstuicii îi place să jefuiască de obicei cuiburi, iar acest pui se pare că își luase ca target chiar ciocănitoarea! În orice caz, planul său de atac a fost dejucat, ciocănitoarea fiind mai mare decât el... "Ciocănitoarea și-a salvat viața, iar puiul de nevăstuică a dispărut, flămând, în iarba înaltă." a mai spus Le-May.
Sursa: www.boredpanda.com

No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates