.

.

Pages

VETTER - Catalogul accesoriilor premium pentru telefoane mobile și tablete


Într-o lume în care trebuie să fim în pas cu tehnologia, avem nevoie de un sprijin în luarea deciziilor privitoare la achiziționarea accesoriilor pentru gadgeturi. Piața este saturată de diverse dispozitive care, teoretic, ar trebui să ne ușureze calea de comunicare, însă, de multe ori, în goana după un gadget cât mai performant, nu se mai ține cont de un aspect deosebit de important: accesoriile sale.Fie că vorbim de iPhone, iPad sau iPod facem referire automat și la accesoriile necesare. Iar accesoriile trebuie să corespundă celor trei factori care trebuie să se îmbine armonios și care acordă astfel un plus de performanță gadgetului respectiv; cei trei factori sunt: Inovația, Tehnologia și Designul. Și nu în ultimul rând, cei trei factori trebuie să aibă un singur numitor: CALITATEA.

Acum găsiți accesoriile ideale pentru gadgeturile dvs. extrem de ușor, consultând catalogul pentru produse Vetter. VETTER este un brand dedicat persoanelor pasionate si interesate de accesorii premium pentru telefoane mobile si tablete. De asemenea, produsele de pe site-ul vetter.ro le puteți regăsi la vânzare pe emag.ro. Iar prin faptul că vetter.ro are foarte mulți colaboratori care îi oferă feedback în permanență, produsele puse la dispoziția clienților sunt foarte bune.


Gama accesoriilor pentru gadgeturile dvs. este foarte variată: astfel, în acest catalog puteți găsi acumulatori, huse de protecție, cabluri și adaptoare, accesorii auto și pentru călătorie, precum și folii de protecție, toate accesoriile fiind de cea mai bună calitate.

 All Surface Car Holder

Deși pare greu de crezut, smartphone-ul are un ”strămoș” care avea forma unei serviete și cântărea nu mai puțin de 5 kg! Iată, în continuare, câteva curiozități referitoare la primele telefoane mobile, care, cu siguranță, vă vor determina să alegeți cele mai bune accesorii pentru gadgeturile dvs. care vă îmbunătățesc stilul de viață, mai ales că acum le aveți la dispoziție la un click distanță!

Curiozități:

• Alexander Graham Bell, inventatorul telefonului a instalat primul telefon la Casa Albă în timpul președinției lui Rutherford B. Hayes. Numărul său de telefon era foarte ușor de reținut și format dintr-o singură cifră: 1.

• Când a fost introdus primul serviciu de telefonie comercială, o convorbire între New York și Londra costa 75 de dolari.

• Peste 50% persoane din lumea întreagă n-au dat niciodată - și nici nu au primit vreodată - apeluri telefonice.

• Primul apel telefonic mobil din Statele Unite a fost dat de Martin Cooper, manager general al companiei Motorola. Acesta a  făcut primul apel telefonic în timp ce se plimba pe stradă pe data de 3 aprilie 1973. Martin Cooper, care avea atunci 44 de ani, a ieșit pe strazile din New York cu prototipul telefonului și era urmărit cu privirea de către trecătorii care nu înțelegeau ce face bărbatul. "În timp ce eu mă plimbam pe stradă vorbind la telefon, cetățenii sofisticați din New York rămâneau șocați la vederea cuiva care se mișca liber în timp ce vorbește la telefon", a povestit inventatorul, acum în vârstă de 87 de ani. 

• Fiul fostului președinte al companiei Vodafone, Sir Ernest Harrison, a sunat acasă în urmă cu 30 de ani, în noaptea de Revelion, de pe un telefon mobil asemănător cu o servietă, ce cântărea nu mai puțin de 5 kg. În cadrul apelului, Michael Harrison a spus: “Bună, tată! Sunt Mike. Acesta este primul apel dat într-o rețea de telefonie mobilă comercială din Marea Britanie.” Asfel a început conversația telefonică pe care Michael Harrison a avut-o cu tatăl său, Sir Michael Harrison, la data de 1 ianuarie 1985, de pe prototipul de telefon transportabil. Iar la celălalt capăt al liniei, dopurile de șampanie au pocnit și fotografii au înregistrat momentul istoric. Până la sfârșitul lui 1985, peste 12.000 de telefoane mobile au fost vândute pentru aproximativ 2.000 de lire sterline fiecare (echivalentul a 5.000 de lire în ziua de astăzi). Telefoanele au fost comercializate în reclamele firmei de publicitate Saatchi & Saatchi, care prezentau oameni de afaceri ce conduceau Ferrari, sub sloganul:  “You can be in when you’re out.”


No comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates