.

.

Pages

Etbm.ro - Electrice pentru confortul tău


Aproape totul se desfășoară în jurul nostru cu viteza luminii. Sunt atât de multe de făcut, zilnic, încât abia ne mai ajunge timpul să mai respirăm. Și cu tot caruselul acesta în care am ajuns să fim prinși, cel mai important pentru noi este mediul ambiant. Confortul de acasă, confortul de la birou... Indiferent unde ne-am afla, avem dreptul să ne simțim bine pentru a avea rezultatele scontate, pentru a avea succes și, evident, pentru a ne putea relaxa.


Confortul a ajuns un element de bază al existenței noastre... dar știți care a fost traseul... sursei de iluminat? Ei bine, dacă omul preistoric făcea focul pentru a se încălzi, a avea lumină, a frige carnea și a ține animalele sălbatice departe, la începutul mileniulului al III-lea î.Hr., după ce folosiseră cărbunii aprinşi pentru încălzit şi iluminat, egiptenii au inventat lămpile cu ulei, al căror fitil era făcut din fâşii de ţesătură răsucite. Grecii şi romanii foloseau candele cu fitil de in impregnat cu ceară ori cu seu, păstrat în ulei vegetal. Și deși lumânarea a apărut în secolul al IV-lea, folosirea ei s-a generalizat abia în secolul al XV-lea. În 1841, englezul Frederick de Moleyns a brevetat prima lampă electrică cu incandescenţă, alcatuită dintr-un filament închis într-un bec de sticlă, iar becul electric a fost inventat de către Thomas Edison în anul 1879, el reușind să realizeze primul bec cu filament disponibil pentru comercializare.

În zilele noastre, indiferent de ce anume aveți nevoie din gama largă a dispozitivelor de iluminat - pornind de la becuri led până la corpuri de iluminat decorative, aparataj sau materiale electrice, aveți acum totul la îndemână pe site-ul www.etbm.ro - magazin online care aparține companiei Tobimar, unul din liderii naționali ai pieței de distribuție de astfel de produse. Ce este cel mai important de menționat este faptul că etbm.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de electrice, cu peste 5000 de repere în catalog, toate produsele fiind pe stoc propriu, având încheiate parteneriate cu branduri precum Narva (importator unic), Philips, Gewiss, Eglo, Scame, ABB, Eaton, Rabalux, Osram etc. Produsele comercializate sunt atât din zona de uz casnic, cât și industrial, office, dar și public/arhitectural, cele 40 de mărci de top la nivel mondial asigurând astfel o paletă largă de sortimente de calitate care pot oferi întregul confort de care aveți nevoie!
 
 
Blogger Templates