.

.

Pages

Despre Alice in WonderNet


Alice in WonderNet s-a născut dintr-un hobby, iar ideea de la care a pornit acest blog a fost aceea de a aduna într-un singur loc știri, informații interesante, dar și fotografii care merită să fie admirate, adică tot ce găsesc deosebit pe internet și despre care consider că este de interes pentru vizitatorii mei. Iar până în prezent, pe blog am adunat, în 5 ani de activitate aproape zilnică, peste 5.000 de postări.

Sunt jurnalistă și lucrez de foarte mulți ani în domeniul online (în domeniul politic mai exact), iar la un moment dat m-am hotărât să creez un blog unde să postez ceea ce mi-ar face mie plăcere să găsesc pe un site - articole variate, curiozități și informații la care cineva ar avea acces mai greu, fiind nevoit să stea să caute destul de mult în mod normal. Activitatea mea în blogging durează de peste 5 ani, iar blogul inițial Alice in WonderNet, a fost lansat pe 14 februarie 2010.

Unele articole din Alice in WonderNet sunt preluate de pe diverse site-uri, românești și străine, drept urmare eu întotdeauna specific sursa preluării, indiferent dacă este vorba despre fotografii sau texte. Am, de asemenea, postate pe blog și articole de pe site-uri străine care sunt traduse de mine. Dar sunt și articole care îmi aparțin, precum și fotografii realizate personal. În cazul în care cineva are de făcut vreo reclamație la adresa vreunui material sau a vreunei fotografii preluate, îl rog să mă contacteze pentru a rezolva problema apărută.

De asemenea, Alice in WonderNet colaborează cu Asociația ”Redescoperă Istoria”, care abordează istoria dintr-un alt punct de vedere – cel al pasionaților de reenactment - de reconstituire a evenimentelor istorico-militare. Așadar, alături de articole care vor dezvălui aspecte mai puțin cunoscute ale istoriei naționale și universale, veți găsi pe site-ul Asociației interviuri, reportaje, expoziții, fotografii inedite, precum și prezentarea organizațiilor de reenactment de la noi din țară, dar și acțiuni de reenactment care se desfășoară în străinătate. În cadrul Asociației Redescoperă Istoria sunt vicepreședinte, precum și redactor-șef adjunct al revistei online a Asociației.
 
Acestea fiind spuse, vă doresc o călătorie plăcută în lumea mea, în WonderNet, și aștept să reveniți zilnic!

Cu prietenie,

Alice Diana Boboc

P. S. Dacă aveți materiale interesante și doriți să le faceți publice, vă rog să le trimiteți pe e-mail, iar eu le voi posta în WonderNet, specificând sursa. Adresa mea de e-mail este: aliceboboc@yahoo.com. Vă mulțumesc anticipat! 
 
Blogger Templates